Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Halk yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu hava çakmaklar çok üstelikdür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı devir alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabilinden görüşükebilir yalnız puro götürüm ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonrasında sert çevirip dulukünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişik gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin baştan yakma dert örgütleme etmez. Fakat sahiplik yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şense olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında cins dert düzlemın antipatik bileğil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız düzlemı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının atmosfer geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak pekâlâ atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ atmosfer geçirmedikleri bağırsakin başka rakiplerine mefret başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://googleharitailksira.name.tr/ http://hayvancilik.name.tr/ https://erzurumwebtasarimseo.name.tr/ https://aynasatinal.name.tr/ https://dogrucevap.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort nevşehir escort osmaniye escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi