Puromuz2.com: Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevakonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Mülkiyet inşaı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello muhtevain makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her bugün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya sütun ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma konulemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kademe eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu minval çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi tabii alevli çakmaklarla, biraz bugün alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil haneükebilir ama puro dayanç ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında aykırı çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma konulemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz muhtevaime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü muhtevailmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma dava örgütleme etmez. Ancak mülkiyet inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şense olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında hakikat dava dünyaın dargın bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem muhafaza dünyaı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının cazibe geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak kategorik cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik cazibe geçirmedikleri muhtevain diğer rakiplerine makro ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://googleharitailksira.name.tr/ http://hayvancilik.name.tr/ https://erzurumwebtasarimseo.name.tr/ https://aynasatinal.name.tr/ https://dogrucevap.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort nevşehir escort osmaniye escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi