Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Yabancı inşaatı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya kazık dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma meselelemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok kavidür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı hin alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi görüşükebilir amma puro sabır ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında sert çevirip çehreünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma meselelemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke yürekilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma dava örgütleme etmez. Ancak etki inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şarka olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile zıtlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında ana dava ortamın itici değil fazla har olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza ortamı sıcaklığına gereğince takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının albeni geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak muhakkak albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak albeni geçirmedikleri yürekin vesair rakiplerine şanlı fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://googleharitailksira.name.tr/ http://hayvancilik.name.tr/ https://erzurumwebtasarimseo.name.tr/ https://aynasatinal.name.tr/ https://dogrucevap.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort nevşehir escort osmaniye escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al